Creatief met pixels

Sinds de winkel open is heb ik genoeg keer de mogelijkheid gehad om pasfoto’s te maken, rolletjes te ontwikkelen en foto’s af te drukken… nee dat doe ik dus niet. Afdrukken op zich natuurlijk wel maar dan alleen de door mij gemaakte foto’s! Of je nu een afdruk op dibond, perspex of hout wil, 30x40cm of 100x150cm, geen probleem! Graag zelfs 😉

Maar soms komt er iemand binnen met een aparte vraag, eentje waardoor mijn creatieve bloed gaat stromen en mijn handen gaan jeuken Opdracht: Het reconstrueren van een door vocht beschadigde foto en een unieke jeugdherinnering (1945). Los van het feit dat ik mijn achtergrond als schilder weer eens kan gebruiken geeft het ongelooflijk veel voldoening iemand blij te kunnen maken die dacht dat er iets voor altijd verloren was gegaan.

Zie hier een uitbreiding van de expertise van studio-IK: fotoretouche!