Interieur

van der Linde Interieur

Sfeerimpressie het interieur van de zaak in Bleiswijk

Kruize montage

Sfeerimpressie van geplaatste keukens en sanitair door Kruize Montage B.V.

Youz Zorgboulevard

Youz Zorgboulevard is een project van de Organisatie in opdracht van Bouman GGZ. Behalve het ontwerpproces hebben ze de visuele identiteit bepaald en de uitvoering begeleid. Mij is gevraagd de prachtige inrichting in beeld te brengen als portfoliomateriaal.

Rabobank 3B Bergschenhoek

In opdracht van Primair Projekt en Anita Haver interieurarchitecte bni een sfeerimpressie van het interieurontwerp van de Rabobank te Bergschenhoek.

 

GCR Rotterdam

kerkdienst.nl

ClubVirtual

Op  alle (200+) locaties van Basic-Fit wordt sinds januari 2012 gebruik gemaakt van ClubVirtual Cycling via een Small Group Training setup die geplaatst is in de algemene fitnessruimte. Via koptelefoonaansluitingen op de fietsen kunnen de leden de lessen volgen.

Gibbs

Gibbs adviseert en begeleidt organisaties in het optimaal benutten van informatie over klanten en processen.

digger dot

 

Wissing in beeld

‘Wissing in beeld,’ is opgezet als een relatiegeschenk met als doel de activiteiten en sterke kanten van Wissing, een stedenbouwkundig adviesbureau, in beeld te brengen. Mijn opdracht was het meedenken vanaf de allereerste opzet, het fotograferen van 12 gerealiseerde projecten door heel Nederland en het vormgeven van het boek tot een uiteindelijk gedrukt exemplaar. Hiernaast een aantal foto’s en een indruk van het eindresultaat.