Blues festival Delft

MooiWeerSpelen Delft

MooiWeerSpelen, een gezellig en intiem straattheaterfestival op en rond de Markt in Delft. Artiesten uit binnen- en buitenland brengen o.a. straattheater, acrobatiek, dans en muziek.

Portret zakelijk

Zakelijk portret in de studio

1.  Zakelijk portret €65,- excl btw, de shoot duurt ongeveer 20 minuten, incl. 1 foto die U in hoge en lage resolutie via WeTransfer ontvangt. Meer beelden voor €25, excl btw.

2.  Zakelijk en/of editorial portretshoot €145,- excl btw, de shoot duurt ongeveer een 45 minuten met achtergrond- en kledingwissel, incl 5 foto’s die U in hoge en lage resolutie via WeTransfer ontvangt. Meer beelden voor €25, excl btw.

Meer personen of op locatie kan natuurlijk ook, vraag een offerte op!

 

Oudkast

OudKast is een project van stichting DelftsPeil en Kunst in de Wijken in regie van Marjet Roerink. Voor dit (soms schrijnende) onderwerp wilde ik mijn tijd en camera maar al te graag inzetten en meehelpen om het tot stand te brengen.

Ongeveer 7 tot 10% van de ouderen kent homoseksuele gevoelens. Sommigen zijn al vroeg ‘uit de kast’ gekomen, anderen doen dat op latere leeftijd alsnog. Instellingen die met ouderen te maken hebben, zijn hier nog niet of nauwelijks op ingericht. Oudkast wil met dit project roze ouderen extra aandacht en een gezichtgeven. Iedereen moet kunnen zijn wie hij/zij wil zijn.

Oudkast wil mooie, verdrietige, gewone en indrukwekkende levensverhalen van roze ouderen (55+) verzamelen.
De verhalen worden verwerkt in een rondreizende tentoonstelling in de vorm van geluidsfragmenten, films, liedjes, foto’s en monologen die langs Delftse verzorgingshuizen, bibliotheken en kleine theaters zal gaan. De tentoonstelling wordt af en toe opgeluisterd met theater en muziek, uitgevoerd door 55-plussers en enkele jongeren die hun levensverhalen uitspelen.